E-mail: info@homedical.hu

Családi vállalkozásként célul tűztük ki, hogy a lakosságnak bemutassunk egy olyan alternatív életvezetési modellt, ahol a fókusz az egészség szintet tartása s, hogy az életfunkciók egyszerűen nyomon követhetőek legyenek olyan magas színvonalú, innovatív, kiváló minőségű, manuális és egyben okos diagnosztikai termékekkel, melyek a portfolióban fellelhetők mind a háztartásunkban mind pedig az orvosi területen.

Számos márka okos termékét első kézből importáljuk Magyarországra és értékesítjük kis és nagykereskedelmi szinten okos gyógyászati segédeszköz üzletünkben, online webshopunkban és partnereink részére.

Az eszközök összeállításában szerepet játszik, hogy a vállalkozás vezetői rendszeres látogatói világkiállításoknak, s így a vásárlók otthonába a legtrendibb készülékeket juttathatjuk el.

Pontosak akár egy svájci óra, hiszen klinikailag validáltak és orvostechnikai eszköz besorolással rendelkeznek. 100% garanciát vállalunk, meghibásodási arányuk átlag: 0,002%.

Ránk mindig számíthatsz!

Te nem csak egy vagy a sok közül! Minden megkeresést örömmel fogadunk, számít a véleményedet. Családi hangulat, csupán 4-5 fő, annál nagyobb szeretettel és odaadással irántad. 24-48 órán belül a rendeléseket feldolgozzuk, a terméket útnak indítjuk, válasszal szolgálunk megkeresésedre. Garanciális ügyekben 99,9%-ban cseréljük, és nem javítjuk termékeinket.

Próbáld ki személyesen!

Homedical: 1139 Budapest Fáy utca 15/B.

Az üzlet könnyen megközelíthető M3-mas metró Forgács utcai megállótól kb. 400 méterre található.

Személygépkocsival parkolás az üzlet előtt.

Don`t copy text!