E-mail: info@homedical.hu

iHealth PO3 Air Okos pulzoximéter

• típusa: okos véroxigénszint/pulzust mérő készülék
• extra: smart funkció
• mért értékek: vér oxigéntelítettsége (SpO2), pulzus, perfúziós index
• visszajelzést ad: igen• memória tárhely: utolsó 100 mérés
• applikációval rendelkezik: igen
• applikáció nyelve: magyar
• LED kijelző
• adattovábbítás: Bluetooth
• kinek ajánlott?: minden korosztály, főként sportolók
• töltése: USB

Leírás

A véroxigénszint mérés azt mutatja meg, hogy a vörösvértesteid a lehetséges oxigénszállító képességük mekkora hányadát használják. 

  •         96-100% közötti érték az egészséges, azaz normál érték
  •         90-95% közötti érték felhívja a figyelmet, hogy csökken az oxigénellátás
  •     88% vagy alacsonyabb értéknél javasoljuk, hogy a kezelőorvos felkeresését, tájékoztatását

 

Az elmúlt hónapokban a COVID-19 járvány félelmet és bizonytalanságot okozott számunkra a jövővel kapcsolatban. Szerencsére az orvostudománynak van néhány nem invazív eszköze, amelyek segíthetnek a pandémia idején. A véroxigénszint mérő/pulzoximéter értékes eszköz lehet a COVID-19 észlelésére, véroxigénszint mérésére. A koronavírus által generált egyik esetleges megbetegedés a tüdőgyulladás, légzési nehézség. A tüdőgyulladás a véroxigénszint csökkenésével párosulhat. Az oxigén ellátásunk kontrollálására nyújt segítséget a véroxigénszint mérő készülék.

 

Az iHealth Air PO3M vezeték nélküli pulzoximéter megbízható módon méri a vér oxigéntelítettségét (SpO2) és a pulzust. Ez a könnyű és hordozható berendezés gyorsan és non-invazív módon mér az ujjon. A megfigyelés és az értékek ábrázolása közvetlenül az eszköz képernyőjének leolvasása által történik akár sportolás vagy egyéb tevékenység közben. Együttműködik az iHealth SpO2 alkalmazással, ahová továbbíthatók a mért adatok, így követheted a nappal és az éjszaka ritmusát görbék által. Az alkalmazás teljes statisztikát rögzít a Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően alacsony energiafogyasztással. Az eredmények azonnal megoszthatók a barátokkal és családtagokkal.

Ingyenes mobil alkalmazások iOS-re és Androidra

Az IHealth MyVitals mobilalkalmazás megjeleníti a véroxigénszint és a pulzus  értékeit a kijelzőn. Egy másik értékes tulajdonság, a hosszú távú mérések grafikonjainak megjelenítése, valamint az aktuálisan mért értékek összevetése a hosszú távú személyes tendenciákkal. Az alkalmazásból elküldheted a mért értékeket a barátaidnak, a családtagoknak vagy az orvosnak. Ha létrehozol egy online felhasználói fiókot az iHealth webhelyén, és azt összekapcsolod a mobiltelefonodon lévő felhasználói fiókoddal, akkor elvégezheted az összes teendődet, beleértve a mért értékek figyelemmel követését, a számítógépről is. Ha elveszíted vagy tönkremegy a mobiltelefonod, akkor sem fogod elveszteni a mért személyes értékeidet. Ha több eszközt kapcsolsz össze az online fiókoddal, mint például egy okostelefont és egy tabletet, akkor elvégezheted a méréseket bármelyik csatlakoztatott eszközzel, és nyomon is követheted az eredményeket bármelyik eszközön.

 

EXTRA: védelmi funkció

A magyar nyelvű applikációt egyszeri alkalommal megoszthatod a hozzátartozóddal, szakorvosoddal, kinek lehetősége van a nap bármely szakaszában betekintést nyerni akár 100 km távolról is a mért értékeidre. Érezd magad biztonságban az iHealth Air készülék segítségével.

 

Műszaki adatok és specifikációk:

Mérési funkciók:

Pulzusszám

Vér oxigéntelítettsége

SpO2:

Mérési tartomány: 70-99%

SpO2 pontosság: 70 és 99%, ± 2%, <70% meghatározás nélkül

Pulzusszám:

Mérési tartomány: 30-250 bpm

Pontosság: ± 2bpm vagy ± 2% -kal több

Vezeték nélküli kommunikáció:

Bluetooth

Ábrázolási rendszer:

LED

Kompatibilitás:

Apple iPhone 4S+, iPad 3+, iPad Mini, iPod touch 5. generáció +

Tápellátás:

Li-ion akkumulátor (300 mAh)

Méretek:

62 x 33 x 28 mm

Működési környezet:

5 ° C és 40 ° C, páratartalom <80%

 

A termék nem helyettesíti az orvosi diagnózis felállítását. Az otthoni mérés az esetleges kóros elváltozásra hívja fel a figyelmet. Amennyiben ilyet tapasztal, javasoljuk, keresse fel kezelőorvosát kivizsgálás végett.

Érdekelhetnek még…

Don`t copy text!