E-mail: info@homedical.hu

iTENS – okos elektromos izomstimuláló

Mindennapi használatra. Oldja az izomgörcsöket, lazítja az izmokat, amellyel pihenteti azokat és rehabilitálja sérülését.

Cikkszám: iTens Kategória:

Leírás

iTens – okos elektromos izomstimuláló

Fáj a háta? Izomfájdalma, vagy ízületi gyulladása van? Alagút szindrómától szenved? Esetleg egy sportsérülésből szeretne felgyógyulni?

Általában ilyen panaszok esetén fájdalomcsillapító gyógyszereket szedünk be, hiszen minél hamarabb meg szeretnénk szüntetni a fájdalmat.

Tudnunk kell azonban, hogy ezek a gyógyszerek nem csak a fájdalomra, hanem a test többi részére is hatással vannak, és nemkívánatos mellékhatásokat okozhatnak. Tartós szedésük gyomor-bélrendszeri panaszokat eredményez.
Mit ajánlunk mi?

Az iTENS egy modern elektroterápiás eszköz, amely egyesíti a mai csúcstechnológiát a fizikoterápiában jól ismert TENS terápia bizonyított eredményeivel. A hatékony és tartós fájdalomcsillapítás, izomgörcsoldás vagy sportsérülés utáni regeneráció most egy kisméretű orvostechnikai eszköz és egy okostelefon segítségével könnyen elérhető.

Az iTENS készülék kis áramerősségű elektromos ingerléssel enyhíti a fájdalmat, meglepő gyorsasággal. Már 1-2 kezelés után is jól érezhető a hatása, rendszeres használatával pedig akár hosszabb időre megszüntetheti a fájdalmat.

 • típusa: TENS masszázs – elektroterápiás eszköz
  (láb, kar, nyak, váll, hát, kéz, comb, derék, vádli masszírozására alkalmas)
  • extra: vibrációs masszázs, különböző fokozat ( akár egy kézi masszázs erejéig is felér),
  • hatása: fájdalomcsillapítás, izomgörcsök feloldása, relaxáció,
  • egyszerű tisztítás
  • felhasználók száma: több
  • egyszerű kezelhetőség
  • vezérlés: nyomógomb vagy applikáció segítségével (IOS, Android)
  • masszázsfejek száma: 2
  • besorolása: wellness termék
  • kinek ajánlott?: idős korosztály, fizikai munkát végzők, Managerek, sportolók számára
  • töltése: elektromos tápkábel

Milyen problémák esetén használható az iTENS készülék?

Az iTENS a sérülések és izomfájdalmak kezelésére használatos, mely problémák vagy sportból vagy munkavégzésből eredő túlerőltetés vagy egyszerűen csak a napi tevékenység következményei.

(A TENS szó “bőrön át történő elektromos ideg-izom ingerlést” jelent.)

Oldja az izomgörcsöket, lazítja az izmokat, amellyel pihenteti azokat és rehabilitálja a sérüléseket. Kiegészítő terápiaként használható gyógytorna mellett is, hiszen sok esetben már a mozgás is nehezen megy a fájdalom mértéke, súlyossága miatt.

Teniszkönyök, csukló alagút szindróma, ízületi gyulladások, krónikus fájdalmak esetén ugyanolyan jól használható, mint akár sportolásból vagy túlerőltetésből eredő akut fájdalmak esetében.

A fájdalom típusától, erősségétől és a kezelési területtől függően több program közül választhatunk, melyek 25-40 percesek.

A készülék méretének és vezetékmentességének köszönhetően ugyanúgy használható otthon, pihenés vagy tévénézés közben, mint az íróasztalnál ülve munka közben vagy akár utazás alatt.

Hogyan működik az iTENS készülék?

Fájdalomcsillapítás 3 lépésben:

 1. Vegyük le a védőfóliát a zselés öntapadó elektróda tappancsokról
 2. Helyezzük az elektródákat a kezelendő felületre
 3. Töltsük le a telefonos alkalmazást és már használhatjuk is (Az alkalmazás csak okostelefonon működik és angol nyelvű. A mellékelt  magyar nyelvű használati útmutató azonban segít az angol menüben való eligazodásban.)

A vékony, könnyű és mozgatható zselés szárnyak a készüléket szinte láthatatlanná teszik a ruha alatt. Nincsenek kábelek, amelyek megnehezítenék használatát.

Az iTENS készülék felhasználóbarát, Blueotooth-os telefonunkon beállíthatjuk a kezelni kívánt területet vagy a kezelés időhosszát, valamint intenzitását is. Nagyon sok egyedi beállítást tesz lehetővé, így mindenki saját igényei szerint használhatja.

Az iTENS mobil alkalmazás okos telefonra vagy tablet-re is ingyenesen letölthető az Apple App Store-ból vagy a Google Play áruházból.

(Mivel testtájanként különböző kezelések szükségesek, a készüléken 11 különböző testtájék választható ki: csukló, könyök, váll, derék, térd, stb. A különböző tünetektől függően pedig 13 különböző program alkalmazható: akut fájdalom, krónikus fájdalom, izomgörcs oldás, alagút szindróma, ínhüvelygyulladás, stb. )

A készülék kényelmesen, okostelefonról irányítható. Biztonságos, könnyű használni, és ami a legfontosabb, hatékonyan és gyorsan csökkenti a fájdalmat.

A készülék újratölthető, töltő egység és USB töltő kábel is a csomag része

Az öntapadó zselét az elektróda tappancsokon 10-12 használat után le kell cserélni, hogy azok mindig jól tapadjanak. Ezek külön, 3 darabos csomagban megvásárolhatók.

Az iTENS csomag tartalma:

 • 1 x iTENS eszköz
 • 2 x öntapadós gélpárna
 • 1 x újrahasználható műanyag doboz az iTENS készülék tárolásához
 • 1 x iTENS elektróda szárnyak
 • 1 x iTENS töltő egység
 • 1 x iTENS USB töltő kábel
 • 1 x használati útmutató
Don`t copy text!