iHealth – távol a családtól – közel az értékekhez

A 21. században az embereket, ha egy szóval jellemezném, akkor a tudatosság jutna eszembe. Jellemző ez akár a táplálkozásra, a sportra, az interneten való szörfölésre. Mindezek hátterében az áll, hogy egészséges életvitelre törekszünk.

Az egészségügyi állapotunk, vitalitásunk változását ma már különféle eszközök segítségével mérhetjük.

Azonnal és pontos értékeket szeretnénk bárhol-bármikor.

Ezen eszméket és az innovatív fejlődést figyelemebe véve alkotta meg az iHealth azon manuális és egy okos klinikailag validált készülékeit, melyek kapcsolatot hoznak létre a termék, a mért értékek és a számítógép vagy éppen a mobil készülékek között.

Az iHealth felkarolja a szív és érrendszer, cukorbetegség, mozgás és aktivitás, vitalitás, mérésének témakörét.

Mérd okosan az értékeket bárhol, bármikor Bluetooth és Wi-fi segítségével továbbíts a telefonodra, számítógépedre, s kövesd nyomon hosszú hónapokon át.

Eddig Magyarországon leginkább elterjed modellje az iHealth Track okos vérnyomásmérő. Érdemes kiemelnem a  pandémia alatt közkedvelt iHealth PT3 érintésmentes lázmérőt vagy a közintézményekben, iskolában használt iHealth PT2L lázmérőt.  Az iHealth PT2L és az iHealth PT3 lázmérő segítségével érintés mérhetünk lázat, környezeti hőt. 

Távol az orvostól, de mégis ennyire közel még soha nem voltunk egymáshoz 

A nagyszülők a családban gyakran elfelejtkeznek az állandó kontrollról, én, aki 300 km-re lakom tőlük ellenőrizhetem, hogy aznap történt-e vérnyomás, vércukoriHealth BG5-S vagy éppen véroxigénszint – iHealth PO3 – mérés. Amennyiben kimagasló vagy épp túl alacsonyak az értékek, azonnal megoszthatom az okos vérnyomásmérő készülékkel mért nagyi adatait e-mailben az orvossal.

Diagnózis felállításában kérd a szakorvos segítségét, hiszen ,,másodpercekre” vagy.

A család minden tagja használhatja, nagy kijelző, egyszerű kezelhetőség, klinikailag pontos és megbízható adatok.