Naipo Univerzális masszázs

Számos kiállításon részt vettünk mielőtt a magyarországi piacra történő értékesítése mellett döntöttünk. A választás oka: a megfizethető ár, a személyes élmény, a megbízható teljesítmény volt.

A Naipo nem egy műszaki cikkeket gyártó vállalat, évek óta keresi és kutatja, mi az a termék mely megnyugtat, ellazít és a fájdalmadra megoldást nyújthat. Elkötelezte magát, hogy fókuszba a masszázst helyezni, azt a fajta masszázst, amire időt sem kell szánnod, mert vezetés alatt, az ülő munka mellett, tv nézés közben is egyszerre tudsz relaxálni és közben egyéb tevékenységet ellátni.

Használd a Naipot

Az iszonyatos tempót diktáló világban szakíts időt a pihenésre, a feltöltődésre, az élvezetekre és menj el wellnessezni, a masszőrhöz, sportolj, relaxálj, hallgass zenét, találkozz barátokkal, de ha minden kötél szakad,

A Naipo univerzális masszázs 

Ergonomikus kialakításuk lehetővé teszik, hogy szinte bármely testrészt átmasszírozzuk, legyen az a váll, nyak, hát, derék, comb, vádli …. A szövetbe beépített kétirányú mozgás a normál kéz által végzett masszázséhoz, míg a  3D forgó masszázsgolyók a dagasztás elvén létrejött shaitsu masszázséhoz hasonlítható. Használata közben kellemes közérzetet biztosít, jótékony hatással bír az izmok ellazulásában, feszültség, stressz oldásában. A készülékek alakja illeszkedik az emberi test körvonalához. A masszázs intenzitása és annak  programozása végett bárki számára élvezhető élményt nyújt.

Téli hónapokban a beépített fűtőszálaknak köszönhetően egyszerűen és gyorsan felmelegítheted a lábfejed miközben élvezed a dögönyözés adta előnyöket.

Egyszerűen kezelhető készüléke, mely minden testrészedre alkalmas lehet a Naipo Kézi masszírozó készülék (MGPC-5000) vagy a Naipo univerzális masszázspárna (MGP-129A). Bárki számára izgalmas ajándék akár születésnapra vagy  karácsony alkalmából.

Nagyik kedvence lehet a Naipo  Univerzális masszírozó és lábmelegítő (MGF-1005). Miközben melegíti a lábad egyszerre masszírozza a hátad.

Vezetés, ülő munka alkalmával válaszd a Naipo masszázsülést ( MGPK-C2030).

Hasogat a derekad Naipo derékmasszázs ( MGBK-Q01) kell neked. Rögzítsd a stabilitás végett a székedre és láss a munkához.

A gerincproblémák, fájdalmak gyakran a helytelen testtartásra vezethetők vissza. Ez igaz az ülő munkánál is. Alátámasztást igényelsz, én azonnal beszerettem: Naipo ágyéki/derék alátámasztó párna (MGMS-LD26). A memóriahabnak köszönhetően a párna nem túl kemény, nem túl puha így használata kellemes komfortérzetet biztosít.

Amennyiben a tutira vágysz: Naipo láb és vádli masszírozó készülék (MGF-3600)

Számos masszírozó létezik a piacon, de mi a profikra bíztuk magunkat!

Az élmény magáért beszél.

Naipo Univerzális masszázs - Smartmedical