Nem kell feltekerni a fűtést, hogy melegen tartsd magad!

Vannak, akik hűvös időben érzik magukat komfortosan, mások kizárólag 30 fok felett tartják elviselhetőnek a hőmérsékletet. Ha az utóbbi csoportba sorolod magad, itt az ideje felkészülnöd a didergősebb időszakra. Decemberhez közeledve nem csak az ünnepek, hanem a kegyetlen mínuszok is hamarosan kopogtatnak majd az ajtódon.

Van azonban egy jó hírünk: a fogcsikorgató hideg okozta kellemetlenségekkel nem kell együtt élned. Egy hátmelegítő, vállmelegítő vagy lábmelegítő eszköz pillanatok alatt képes helyre billenteni a hőérzeted, tanácsaink megfogadásával pedig szintén sokat tehetsz annak érdekében, hogy komfortosan teljenek a mindennapjaid.

Kényeztesd magad melegséget biztosító masszázs eszközökkel!

Ha az otthonodban is szeretnéd átélni a wellness szállodákban tapasztalható kényeztetést, a Naipo eszközöket érdemes kipróbálnod – nem csak a hideg időre érzékenyen reagáló ízületeid számára kínálnak kellemes hőmérsékletet, hanem elgémberedett testrészeid átmasszírozásáról is gondoskodnak.

1. Naipo Shaitsu váll- és hátmasszírozó melegítő funkcióval

A készülék pontosan azt az érzést nyújtja, mintha egy szakképzett masszőr végezné a lazító mozdulatokat. A FocalHeat melegítő funkcióval biztosítja az izmok fellazítását, a szövetbe épített fejek kétirányú mozgásával pedig a stressz enyhítésében siet a segítségedre. Esztétikus kistáskájának köszönhetően bárhová magaddal viheted, így a kényeztető masszázs élményét mindig karnyújtásnyi távolságban tarthatod.

2. Naipo masszázsülés melegítő funkcióval

A 8 masszázscsomó folyamatos és egyidejű körkörös mozgásával biztosítja a

nyak, a hát és a derék teljes relaxációját. A melegséget sugárzó készülék beüzemeléséhez csak egy ülőhelyre lesz szükséged, így otthon, a munkahelyeden vagy akár még az autóban ülve is használhatod. Helyezd el egy széken vagy egy kanapén, és élvezd az egész felsőtestedet átdolgoztató kényeztetést.

Nem kell feltekerni a fűtést, hogy melegen tartsd magad! - Smartmedical

3. Naipo masszírozó lábzsák melegítő funkcióval

A hidegnek leginkább kitett testrészeidet a bélelt lábzsákba dugva kellemes meleg és kényeztető masszázs várja. A téli hónapok egyik legkedveltebb kiegészítője ráadásul nem csak a lábaidról gondoskodik. A készülék felső része egyetlen mozdulattal eltávolítható, átalakítva pedig egyéb testrészeid (váll, nyak, hát, derék, comb, vádli) vérkeringésének felpezsdítésére is használhatod.